Filmnieuws van donderdag 1 maart 2012

Auteur: Lodewijk Hoebens op donderdag 1 maart 2012 om 09:20:47

SpongeBob terug voor tweede film in 2014

Worst Previews In 2004 had SpongeBob zijn eerste langspeelfilm en was hij het populairste Nickelodeon product. De film leek in eerste instantie bedoelt als afsluiter van de tekenfilmserie. Ondanks dat bedenker Stephen Hillenburg een stapje opzij deed liet hij een gigantisch team van tekenaars achter die graag verder wilden met de gele spons.

De serie is vandaag de dag alweer ingehaald door de volgende rages maar hij blijft beroemd. Tien jaar na zijn eerste bioscoopbezoek keert SpongeBob dan ook terug in een nieuwe film. Paramount Pictures wil namelijk eigen films gaan maken en een SpongeBob SquarePants sequel is één van de plannen.

» Reacties [2]

Auteur: Lodewijk Hoebens op donderdag 1 maart 2012 om 09:19:04

Record aantal Razzie nominaties voor Adam Sandler

Worst Previews Al enige tijd brengt Adam Sandler zelf of zijn productiemaatschappij heel wat slechte films uit. Zijn laatste twee films Jack and Jill en Just Go with It zijn wel het dieptepunt.

De Oscars zijn net uitgereikt en nu is het de beurt aan het mindere broertje, de Golden Raspberry Awards. Met elf nominaties heeft Adam Sandler mogelijk een record in handen. Hij is niet alleen genomineerd voor slechtste acteur, voor slechtste actrice maakt Sandler eveneens kans op een beeldje.Naast de eerder genoemde films is ook het kinderachtige, door Sandler geproduceerde, Bucky Larson meerdere keren in de race voor het schaamteloze beeldje. Voor de volledige lijst kan je hier alle nominaties zien. De uitreikingen zijn toepasselijk op 1 april.

» Reacties [3]

Auteur: Michel Slobben op donderdag 1 maart 2012 om 20:57:37

Gosling te zien op eerste foto van Only God Forgives

The Playlist De film Drive was voor Ryan Gosling en regisseur Nicolas Winding Refn een groot succes: ze kregen vanuit alle hoeken lof. Het enige wat ontbrak was erkenning vanuit de hoek van de Academy Awards. De twee hebben het gezegde "Never change a winning team" goed in hun oren geknoopt. Ze maken zich namelijk op voor een volgende film. Deze film heet Only God Forgives en is wederom een misdaadfilm met drama elementen.

Het verhaal volgt Gosling, die de engelsman Julian vertolkt, in zijn leven in de bruisende stad Bangkok. Hij runt daar een Thaiboxing club, die hij gebruikt als dekmantel voor louche praktijken, waaronder drugssmokkel naar Londen. Als zijn broer Billy vermoord wordt door een politieagent, komt zijn moeder naar Bangkok. Zij is het hoofd van de misdaadorganisatie en eist wraak voor de dood van Billy. Dit leidt tot bloedige taferelen, die hun climax kennen in een thaiboxing gevecht tussen de politieagent en Julian.

Deze film lijkt een stuk grimmiger dan Drive en Nicolas Winding Refn heeft ook toegegeven dat geweld niet geschuwd word. Deze film lijkt een zeer goede te worden, als we zien dat de beste elementen van Drive worden overgenomen en daar grimmig geweld en de omgeving van Bangkok aan toe worden gevoegd.

Vandaag is er een eerste foto op het wereldwijde web terechtgekomen, waarop we Gosling zien met een killerlook in zijn ogen.
Laat ons weten wat je van deze film en foto vindt en hoe je denkt over het niet ontvangen van een Academy Award voor de film Drive.

» Reacties [2]

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 1 maart 2012 om 21:36:00

Nieuwe trailer: Despicable Me 2 Teaser

» Reacties [2]

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 1 maart 2012 om 21:37:55

The Hobbit productievideo #6!

Coming Soon Heb jij ook zo genoten van de eerste vijf delen van het videodagboek dat Peter Jackson bijhoudt op de set van The Hobbit? Haal dan snel je hart op aan deel 6!En natuurlijk kun je ook de oudere bijdragen van Jackson nog gewoon terugkijken:

The Hobbit Production Video #5

The Hobbit Production Video #4

The Hobbit Production Video #3

The Hobbit Production Video #2

The Hobbit Production Video #1

» Reacties [8]

Advertentie
MN Kalender: Juli 2015
Nieuwe vacature: Enthousiaste redacteur gezocht
Redirect Twitter
Redirect Facebook

Nu in de bioscoop

Chef 04 september 2015
Hitman: Agent 47 03 september 2015
Knock Knock 03 september 2015
Masterminds 03 september 2015
Ricki and the Flash 03 september 2015
Straight Outta Compton 03 september 2015
Aloha 27 augustus 2015
American Ultra 27 augustus 2015
Trainwreck 27 augustus 2015

Films met beste MoviesNET score

American Sniper
MoviesNET score:
Django Unchained
MoviesNET score:
Gone Girl
MoviesNET score:
Inception
MoviesNET score:
Interstellar
MoviesNET score:
Still Alice
MoviesNET score:
The King's Speech
MoviesNET score:
Whiplash
MoviesNET score:
22 Jump Street
MoviesNET score:
Avengers: Age of Ultron
MoviesNET score: