Filmnieuws van maandag 5 maart 2012

Auteur: Lodewijk Hoebens op maandag 5 maart 2012 om 07:57:18

Geen Bill Murray in Ghostbusters 3

Worst Previews De derde Ghostbusters film staat al lang in de steigers, de enige blokkade was Bill Murray. Zijn rol als Peter Venkman, een van de vier Ghostbusters, is natuurlijk belangrijk maar de eerste twee films draaide vooral om hem en zijn relatie met Dana. Sigourney Weaver gaat deze rol opnieuw vertolken en is te zien naast de overige Ghostbusters. De rol van Venkman zal niet opnieuw worden gecast.Vriend en collega Dan Aykroyd maakte het een en ander duidelijk in zijn mededeling:

At this point [the movie] is in suspended animation. The studio, the director Ivan Reitman and Harold Ramis feel there must be a way to do it, but Bill Murray will not do the movie. He doesn't want to be involved. He's got six kids, houses all over America. He golfs in these tournaments where they pay him to turn up and have a laugh. He's into this life and living it. I know we'd have a lot of fun [but] I can't be mad at him. He's a friend first, a colleague second.
» Reacties [3]

Auteur: Lodewijk Hoebens op maandag 5 maart 2012 om 07:58:52

Nieuwe RoboCop is gevonden

Coming Soon Vele namen hebben de revue gepasseerd om de nieuwe RoboCop te spelen. Die van Michael 'Magneto' Fassbender werd het meeste genoemd. Regisseur Jose Padilha heeft gekozen voor een nieuw gezicht, Joel Kinnaman zal de voormalige agent omgebouwd tot mechanische arm der wet vertolken.

Kinnaman is een Zweeds/Amerikaanse acteur die in de running was voor rollen als Thor en Mad Max. De man heeft dan ook het geluk dezelfde manager te hebben als Johnny Depp. De kaaklijn voor RoboCop is er al.De acteur was de afgelopen twee jaar te zien in Safe House, The Girl with the Dragon Tattoo en The Darkest Hour. Zijn sterrenstatus zal in 2013 nog meer stijgen als hij de nieuwe RoboCop gaat spelen. Bekend is dat het verhaal anders zal zijn dan het origineel. We krijgen veel meer een beeld van de transformatie van agent Murphy in RoboCop en alles wat daarbij komt kijken.

» Reacties [2]

Auteur: Matthijs Bijl op maandag 5 maart 2012 om 15:41:06

Nieuwe trailer voor tweede seizoen Game of Thrones

1 April. Niet alleen de datum waarop alle grappenmakers weer met flauwe grappen de lachers op hun hand proberen te krijgen, op 1 april zal dan ook eindelijk de premiŤre plaatsvinden van het tweede seizoen van de door velen bejubelde HBO-serie Game of Thrones.

Om het wachten iets draaglijker te maken en bovendien een voorproefje te geven van welke machtsvertoningen we in het door George R.R. Martin geschapen universum weer kunnen verwachten, heeft HBO een nieuwe trailer uitgebracht. Onder de zoete klanken van het nummer 'Seven Devils' van Florence and the Machine, voltrekken er weer zich de nodige dramatische taferelen. Genieten geblazen dus.

» Reacties [4]

Auteur: Matthijs Bijl op maandag 5 maart 2012 om 15:56:57

Jason Segel niet te zien in sequel The Muppets

comingsoon.net The Muppets was vorig jaar een waar festijn van nostalgie, zoals ook onze Armand in zijn review aangaf. De film was mede mogelijk gemaakt door de ijver waarmee acteur Jason Segel zich op het project had gestort en de wil om er iets moois van te maken. Dat resulteerde uiteindelijk zelfs in een Oscar voor Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song.Het mag dan ook een kleine verrassing genoemd worden dat de enthousiaste Segel, die in het verleden vaak aangaf al sinds zijn kindertijd helemaal dol te zijn op de poppen, niet in een vervolg zal verschijnen. Dit komt naar eigen zeggen om de volgende reden:

My goal was to bring The Muppets back and I did that leaving them in very good hands, my writing partner and James Bobin the director. All I wanted to do was to set the stage for them to do whatever they wanted. I did what I set out to do, and now I wanna pursue more human-related projects. Iím sure Iíll return in some capacity here and there, but that was half a decade of my life. Five years of hard work. Iím ready for a little puppet break.

De beslissing om niet terug te keren in het Muppets universum was volgens hem in goed overleg genomen.

Had jij Jason Segel liever wel in een vervolg teruggezien?

» Reacties [3]

Auteur: Michel Slobben op maandag 5 maart 2012 om 18:35:04

Nieuwe filmrecensie: Friends With Benefits blu-raySony heeft Friends With Benefits uitgebracht op blu-ray. Brengt deze film duidelijkheid over de mogelijkheden van seks zonder de emotionele rompslomp?

Lees de filmrecensie.

» Reacties [3]

Advertentie
MN Kalender: Juli 2015
Nieuwe vacature: Enthousiaste redacteur gezocht
Redirect Twitter
Redirect Facebook

Nu in de bioscoop

Chef 04 september 2015
Hitman: Agent 47 03 september 2015
Knock Knock 03 september 2015
Masterminds 03 september 2015
Ricki and the Flash 03 september 2015
Straight Outta Compton 03 september 2015
Aloha 27 augustus 2015
American Ultra 27 augustus 2015
Trainwreck 27 augustus 2015

Films met beste MoviesNET score

American Sniper
MoviesNET score:
Django Unchained
MoviesNET score:
Gone Girl
MoviesNET score:
Inception
MoviesNET score:
Interstellar
MoviesNET score:
Still Alice
MoviesNET score:
The King's Speech
MoviesNET score:
Whiplash
MoviesNET score:
22 Jump Street
MoviesNET score:
Avengers: Age of Ultron
MoviesNET score: