Wrath of the Titans gamenieuws

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 19 april 2012 om 12:32:27

Nieuwe recensie: Wrath of the TitansHij draait inmiddels al in de bioscoop, maar we wilden je toch ons oordeel niet onthouden van Wrath of the Titans.

Lees de filmrecensie.

» Reacties [6]

Auteur: Armand Lahaije op dinsdag 24 januari 2012 om 20:22:54

Wrath of the Titans laat weer van zich horen met nieuwe foto's

Joblo.com


Empire heeft onlangs een groot aantal foto's van Wrath of the Titans vrijgegeven. De eerste Titans film (Clash of the Titans) was wel aardig, maar kon nooit echt de middelmaat ontstijgen. De nieuwe foto's beloven in ieder geval beterschap met een aantal vette actie momenten en sfeervolle plaatjes. Ook zien we dat Sam Worthington, Liam Neeson en Ralph Fiennes weer terugkeren. Dat is toch best een aardige cast...

» Reacties [3]

Auteur: Armand Lahaije op zondag 4 december 2011 om 10:15:56

Eerste blik op Wrath of the Titans

Joblo.com Clash of the Titans was wereldwijd een groot succes en haalde circa 500 miljoen dollar op aan de kassa's. Natuurlijk kon de sequel, Wrath of the Titans, niet lang uitblijven. Sam Worthington speelt weer de hoofdrol als de held Perseus.

De nieuwe film speelt zich tien jaar na het heldhaftige gevecht met de Kraken af. Perseus woont met zijn 10 jarige zoon Helius in een klein dorpje en geniet van het leven als visser. Natuurlijk moet Perseus weer op avontuur als blijkt dat een oorlog dreigt tussen de Goden en de gevangen Titanen. Zeus, wederom gespeeld door Liam Neeson, is verzwakt als gevolg van afnemend geloof van de mensen en hij verliest daardoor zijn greep op de gevangen Titanen. Zijn opgesloten vader Kronos besluit wraak te nemen en Perseus moet Zeus te hulp schieten om zowel de Goden als de mensheid te redden. Daarbij wordt hij geholpen door koningin Andromeda, Poseidon's zoon Argenor en de gevallen god Hephaestus.

» Reacties [4]

Auteur: Michiel Brunsveld op dinsdag 2 augustus 2011 om 08:03:57

Clash of the Titans 2 heet nu officieel Wrath of the Titans

Coming Soon Clash of the Titans kreeg stevige kritieken te verwerken, maar desondanks deed de film het erg goed in de bioscoopzalen en winkels. Goed genoeg om een tweede deel te rechtvaardigen en deze opvolger is al enige tijd in productie. Tot dusver stond deel twee bekend als Wrath of the Titans en nu heet de sequel officieel... Wrath of the Titans!

Bekende gezichten keren weer terug voor Wrath of the Titans, zoals Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson en Danny Huston, aangevuld met Bill Nighy, Toby Kebbell en Rosamund Pike. Ze moeten nog wel flink doorwerken met dit project, want de film heeft nog altijd een geplande release van eind maart 2012.

» Reacties [2]

Auteur: Wisse de Jonge op woensdag 11 mei 2011 om 08:05:05

Nieuwe setfoto's van Wrath of the Titans

Tumba Abierta De Spaanse site Tumba Abierta heeft nieuwe foto's van de sequel van Clash of the Titans, die vermoedelijk Wrath of the Titans gaat heten, verkregen. Ze zijn genomen op en bij het eiland Tenerife.

Klik hier om alle foto's te bekijken.

De cast van dit vervolg, dat geregisseerd zal gaan worden door Jonathan Liebesman, zal onder andere uit Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson, Danny Huston, Edgar Ramirez, Bill Nighy, Toby Kebbell en Rosamund Pike bestaan.

» Reacties [1]

Auteur: Tim Lommerse op maandag 2 mei 2011 om 19:00:23

De eerste beelden van de set van Clash of the Titans 2

Coming Soon Hier zijn ze dan: de eerste beelden van de sequel op Clash of the Titans, die waarschijnlijk de titel Wrath of the Titans zal krijgen. Onderstaande foto's komen rechtstreeks van de set die momenteel wordt opgebouwd op Tenerife in Spanje. Als je aan onderstaande beelden nog niet genoeg hebt, klik je hier voor meer.» Reacties [4]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 23 maart 2011 om 08:30:32

Productie Clash of the Titans 2 is begonnen

Coming Soon Warner Bros. en Legendary Pictures hebben vandaag aangekondigd dat de productie is begonnen voor Clash of the Titans 2. Deze 'goddelijke' film zal wederom een cast kennen met mensen als Sam Worthington als Perseus, Ralph Fiennes als Hades en Liam Neeson als Zeus. De regie is voor dit tweede deel in handen van Jonathan Liebesman. Van zijn hand is binnenkort Battle: Los Angeles in de bioscopen te zien.

Hoewel de eerste film kritisch werd ontvangen, bracht het genoeg geld op om aan een tweede deel te werken. De opnames beginnen in studio's nabij Londen, terwijl er later nog gefilmd wordt op locatie in Surrey (Zuid-Wales) en Tenerife. Clash of the Titans 2 moet medio maart 2012 in de bioscoop verschijnen.

Er werd al eens over de titel 'Wrath of the Titans' gesproken voor deze opvolger, maar in het officiŽle persbericht heeft men het vooralsnog gewoon over Clash of the Titans 2. Lees hieronder de synopsis van de film:

Tien jaar na zijn heroÔsche strijd met de Kraken, leeft Perseus - halfgod en zoon van Zeus- een rustig leven als visser, samen met zijn 10-jarige zoon Helius. Ondertussen woedt er een hevige strijd om de macht tussen de goden en de Titanen. Door het gebrek aan toewijding van de mensheid zijn de goden verzwakt en verliezen ze steeds meer de controle over de gevangen genomen Titanen en hun woeste leider Kronos, vader van de broers Zeus, Hades en Poseidon. De broers hadden hun machtige vader al lang geleden afgezet en verbannen naar de hel van Tartarus, een kerker diep in de onderwereld.

Perseus kan echter niet aan de zijlijn blijven staan als hij merkt dat Hades en Ares de goden verraden en een deal maken met Kronos om Zeus te vangen. De Titanen worden sterker en sterker, terwijl de laatste goddelijke krachten van Zeus steeds verder afzwakken. Aan Perseus de taak om zijn vader Zeus te redden, de Titanen te verslaan en de mensheid daarmee te redden.

» Reacties [9]

Auteur: Darja Hardenveld op zaterdag 26 februari 2011 om 11:20:19

Regisseur Liebesman over zijn inspiratie voor Wrath of the Titans

Total Film Wrath of the Titans, de opvolger van Clash of the Titans (2010) is momenteel vol in productie. Regisseur Jonathan Liebesman (The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning) heeft voor deze film de touwtjes in handen. In een interview met Collider vertelt hij over de film en wat blijkt; Gladiator is Liebesmanís grootste inspiratie voor het maken van Wrath of the Titans.

Zo vertelt Liebesman:

ďFor me, taking Greek mythology and all that fantasy and putting it in a real world thatís epic, like Gladiator, like a big Ridley Scott movie, and taking all that fantasy and putting it in, grounding it, making it feel real, thatís the movie that I wanted to see when I walked into Clash 1 and thatís the movie that Clash 2 is gonna be. Thatís what I was looking for, I was looking to come in and have a real, intense, visceral kick-ass experience with spectacle but grounded, with great actors, and thatís what the second one will be.Ē

Wrath of the Titans zal dus een Gladiatoresk tintje krijgen. Wij van MoviesNET zijn benieuwd naar het resultaat. We zullen nog wel even geduld moeten hebben, want de film is namelijk gepland voor 2012.

» Reacties [2]

MN Kalender: Juli 2015
Nieuwe vacature: Enthousiaste redacteur gezocht
Redirect Twitter
Redirect Facebook

Nu in de bioscoop

Chef 04 september 2015
Hitman: Agent 47 03 september 2015
Knock Knock 03 september 2015
Masterminds 03 september 2015
Ricki and the Flash 03 september 2015
Straight Outta Compton 03 september 2015
Aloha 27 augustus 2015
American Ultra 27 augustus 2015
Trainwreck 27 augustus 2015

Films met beste MoviesNET score

American Sniper
MoviesNET score:
Django Unchained
MoviesNET score:
Gone Girl
MoviesNET score:
Inception
MoviesNET score:
Interstellar
MoviesNET score:
Still Alice
MoviesNET score:
The King's Speech
MoviesNET score:
Whiplash
MoviesNET score:
22 Jump Street
MoviesNET score:
Avengers: Age of Ultron
MoviesNET score: