X-Men: First Class gamenieuws

Auteur: Sharon van de Wetering op zaterdag 7 april 2012 om 13:34:38

X-Men: First Class sequel komt eraan

Comingsoon Twentieth Century Fox is van plan om in januari de sequel van X-Men: First Class op te nemen. Hierdoor kan actrice Jennifer Lawrence, die nu een grote hit heeft met haar film The Hunger Games, terugeren als Mystique in de X-Men sequel.

Fox was eerst van plan om deze herfst te beginnen met opnames voor de nieuwe X-Men film. Hierdoor zou er een conflict ontstaan in Jennifer Lawrence's agenda aangezien zij rond die tijd ook het vervolg van The Hunger Games zal gaan opnemen. Gelukkig heeft Fox nu de filmopnames verschoven zodat Lawrence weer terug kan keren als Mystique.Naast Lawrence wordt er verwacht dat ook James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Nicholas Hoult, Caleb Landry Jones en Lucas Till zullen terugkeren voor de X-Men: First Class sequel.

» Reacties [2]

Auteur: Matthijs Bijl op dinsdag 31 januari 2012 om 23:51:55

Zelfde regisseur voor vervolg X-Men: First Class

latino-review X-Men: First Class wist afgelopen jaar vriend en vijand van comic book films te verrassen met een uitermate goede verfilming van de franchise over mutanten. Dankzij het commerciële succes mag het dan ook geen wonder heten dat Fox maar wat graag een tweede deel gerealiseerd wilt zien.

Matthew Vaughn, regisseur van X-Men: First Class, liet gisteren weten dat hij met Fox besloten heeft om aan dat vervolg opnieuw leiding te geven in de rol van regisseur. Wat we allemaal in een tweede deel kunnen aantreffen is nog niet duidelijk, maar Vaughn liet zich vorig jaar al uit over ideeën die hij had voor een mogelijk vervolg.

I’ve got some ideas for the opening for the next film. I thought it would be fun to open with the Kennedy Assassination, and we reveal that the magic bullet was controlled by Magneto. That would explain the physics of it, and we see that he’s pissed off because Kennedy took all the credit for saving the world and mutants weren’t even mentioned. And we could go from there, and I’ve got some fun ideas about what other mutants to bring in. I don’t want to tempt fate, though. If the film’s a hit, of course I’d be interested. I really enjoyed making it.

In hoeverre we deze geopperde ideeën ook daadwerkelijk terug zullen zien in het vervolg is nog maar de vraag, maar Vaughn lijkt in ieder geval genoeg plannen te hebben voor een plot.

Wanneer we het vervolg van X-Men: First Class kunnen verwachten is nog niet duidelijk, maar naar verwachting zal dat op z'n minst 2013 worden.

» Reacties [0]

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 12 januari 2012 om 10:27:42

Michael Fassbender over nieuwe X-Men

Coming Soon Het zat er natuurlijk wel aan te komen, gezien het grote succes de afgelopen zomer, maar het lijkt er toch echt op dat er een sequel gaat komen op X-Men: First Class. Michael Fassbender is er in ieder geval vrij zeker van, zo liet hij weten:

I have no choice. They contracted me for two options. I gotta get down with it. We're at the ground level, but yeah I think there's going to be another one.

Klinkt bijna als een straf, alsof hij er helemaal niet op zit te wachten nietwaar... Vrees niet, hij zei het met een big-smile en staat waarschijnlijk te popelen om weer in de huid van Magneto te kruipen. Laten we hopen dat het net zo'n knaller wordt als deel 1, dan zit het wel goed.

» Reacties [3]

Auteur: Michiel Brunsveld op dinsdag 29 november 2011 om 13:55:31

Matthew Vaughn gewild voor X-Men: First Class sequel

Super Hero Hype Na de succes van X-Men: First Class en Rise of the Planet of the Apes denkt 20th Century Fox uiteraard al aan vervolgen op beide films. Men is bijzonder tevreden met het afgeleverde werk en de mensen van Fox zien dan ook graag weer regisseur Matthew Vaughn aan het roer van een X-Men: First Class sequel. Ook regisseur Rupert Wyatt mag waarschijnlijk zijn project een vervolg geven. Als het aan Fox ligt krijgt Wyatt ook bij Rise of the Planet of the Apes 2 de touwtjes in handen.

Directeur Tom Rothman van 20th Century Fox vertelde dat er al hard wordt gewerkt aan de scripts voor beide sequels:

Both of them were really great scripts and so we have to be sure to get great scripts again. We're working hard on the scripts for both of them, but we have every hope of moving forward with them.

Zitten we wel te wachten op een vervolg op X-Men: First Class en Rise of the Planet of the Apes?

» Reacties [6]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 24 augustus 2011 om 08:05:51

Bekijk alvast een deleted scene van X-Men: First Class

EW Het bonusmateriaal van X-Men: First Class bestaat onder andere uit deleted scenes. Een erg gebruikelijke toevoeging, al levert het in dit geval wel weer interessante informatie op. Een deleted scene werd vandaag vrijgegeven en laat ons iets meer zien over de rivaliteit tussen Professor X en Magneto, die op dat moment nog gewoon Charles en Erik zijn.

Het gaat om een iets uitgebreidere versie van de scène in de striptent waar ze Angel ontmoeten. Blijkbaar houdt Charles er hele kinky gedachten op na om Erik eens goed voor schut te zetten. Bekijk de extended scene op deze pagina.

» Reacties [1]

Auteur: Tim Lommerse op dinsdag 5 juli 2011 om 09:51:34

Gesprekken over X-Men: First Class sequels

Screen Rant Een verrassing is het zeker niet, maar de leidinggevenden bij Fox zijn achter de schermen in gesprek over de mogelijkheden van sequels op de X-Men knaller van deze zomer: First Class. Producers Lauren Shuler Donner en Bryan Singer, regisseur Matthew Vaughn en het grootste deel van de cast lieten al weten open te staan voor een vervolg. Gezien het grote succes van X-Men: First Class moet het dan ook wel heel raar lopen wil dat vervolg er niet komen.

Vanaf het begin was het al de bedoeling om het verhaal van Singer te gebruiken om een nieuwe trilogie te starten, wederom gebaseerd op een als team opererende groep X-Men. Singer en Vaughn hebben genoeg ideeën voor een X-Men: First Class 2. Ook die zou zich af moeten spelen in de jaren '60, slechts een paar jaar na de geschiedenis tussen Magneto en Professor X die we al hebben kunnen zien.

En zo wordt de hele X-Men franchise steeds breder uitgespreid. Als we Hugh Jackman mogen geloven gaat The Wolverine in oktober in productie. Daarnaast heeft X-Men Origins: Deadpool een script, een hoofdrolspeler (Ryan Reynolds) en een regisseur (Tim Miller). Tenslotte blijft producer Donner het ook over een X-Men 4 hebben.

Laten we hopen dat men het overzicht weet te bewaren bij al die verhaallijnen en wederom de klasse van First Class weet te bereiken.

» Reacties [2]

Auteur: Marc Scheepers op donderdag 2 juni 2011 om 18:00:02

Nieuwe recensie: X-Men: First ClassX-Men: First Class valt te zien als een prequel op X-Men qua verhaal. We gaan terug naar het begin van alles. Nieuwe gezichten en oude bekenden. Hoe goed dat uitpakt, lees je in deze recensie!

Lees de filmrecensie.

» Reacties [6]

Auteur: Tim Lommerse op woensdag 1 juni 2011 om 09:58:52

Vier nieuwe TV Spots voor X-Men: First Class

Coming Soon Na een paar dagen stilte zijn hier weer een paar nieuwe clips voor X-Men: First Class, die vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen te zien is. Het totaal aantal TV Spots voor deze film is de twintig al gepasseerd, maar toch zijn er ook in deze filmpjes weer wat nieuwe beelden te vinden.

klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer

» Reacties [3]

Auteur: Tim Lommerse op woensdag 25 mei 2011 om 10:58:56

Wederom twee nieuwe filmpjes voor X-Men: First Class

Coming Soon De promotietrein van X-Men: First Class blijft maar door denderen. Fox lijkt vertrouwen te hebben in de film en zet hoog in. Hieronder kun je weer twee nieuwe filmpjes bekijken: een Sneak Peek en een korte clip. Verder kun je hier nog de zoveelste TV Spot bekijken.

klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer


X-Men: First Class verschijnt op 2 juni.

» Reacties [2]

Auteur: Tim Lommerse op zondag 22 mei 2011 om 11:47:33

Het laatste materiaal uit X-Men: First Class

Coming Soon Er zullen toch zeker geen drie hele dagen voorbij gaan zonder nieuwe beelden uit X-Men: First Class? Inderdaad, dat laten ze niet gebeuren bij 20th Century Fox. Dus zijn hier weer twee nieuwe TV Spots, waarvan één internationale. Ook zijn er een aantal nieuwe karakterposters en kun je een kijkje achter de schermen nemen.


Achter de schermen bij X-Men
klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer

» Reacties [3]

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 19 mei 2011 om 08:29:33

Twee nieuwe clips uit X-Men: First Class

Coming Soon Natuurlijk zijn sommige beelden intussen al meerdere keren hergebruikt, maar we blijven ze met je delen. Gewoon, omdat het wel hele mooie beelden zijn en er toch telkens weer wat nieuws bij zit. Dus, bekijk hier opnieuw twee clips uit X-Men: First Class. Ook is er een nieuwe foto van January Jones als Emma Frost.klik hier voor de gametrailer


» Reacties [1]

Auteur: Tim Lommerse op zondag 15 mei 2011 om 08:57:17

Nieuwe foto's en clips uit X-Men: First Class

Coming Soon Door op onderstaande foto te klikken kom je in een galerie met heel veel nieuwe beelden uit X-Men: First Class. Ook vind je hieronder nog een drietal clips. De meeste beelden kennen we intussen wel uit eerdere filmpjes, maar het blijven mooie beelden en zo nu en dan is er toch nog iets nieuws te zien.klik hier voor de gametrailer

klik hier voor de gametrailer

» Reacties [3]

Auteur: Tim Lommerse op vrijdag 13 mei 2011 om 09:39:49

Ontdek de set van X-Men: First Class

Coming Soon De Architectural Digest biedt een aantal mooie kijkjes op de indrukwekkende sets van X-Men: First Class. Sommige van de foto's hebben we al eens gezien, de vier die je hieronder vindt zijn nieuw.

Nog een paar weken geduld. X-Men: First Class verschijnt op 2 juni.

» Reacties [0]

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 12 mei 2011 om 10:35:27

Nieuwe clip uit X-Men: First Class

Coming Soon Omdat we maar niet genoeg kunnen krijgen van deze beelden. Bekijk hieronder een nieuwe clip uit X-Men: First Class, die verschijnt op 2 juni. De mutanten tonen wat voor trucjes ze in hun mars hebben.

» Reacties [2]

Auteur: Tim Lommerse op zaterdag 7 mei 2011 om 14:05:47

Geüpdate: Vier korte clips uit X-Men: First Class

Total Film Bekijk hier onder drie korte filmpjes met elk een eigen mutant in de hoofdrol. Beast, Banshee en Havok uit X-Men: First Class kregen ieder hun eigen trailer.Aan die drie trailers is zojuist een vierde toegevoegd, namelijk die voor Mystique:

klik hier voor de gametrailer

» Reacties [11]

Auteur: Tim Lommerse op donderdag 28 april 2011 om 08:46:05

Meer materiaal voor X-Men: First Class

Coming Soon Naast een nieuwe trailer voor X-Men: First Class is er ook een nieuwe poster verschenen, die je hieronder kunt bekijken. Verder is er ook meer bekend geworden omtrent de plot van het nieuwste deel in de X-Men franchise.

Op MSN Movies is een overzicht verschenen van tien X-Men acteurs die vertellen over hun personage. Wij bieden je hier de beschrijvingen van Professor X en Magneto, voor alle tien de X-Men klik je hier

James McAvoy (Charles Xavier/Professor X):

Charles has this connection to everybody because he can feel their experiences and see them. Their memories are his memories. But he wasn't looking for Erik. He didn't know Erik was there and he suddenly felt him. And perhaps he's never connected to Erik in quite the same way he's connected to other people. I think there's a little bit of vying for who's in charge, and there is a feeling between them from Magneto that, 'you've got the brains, but I'm your trump card, pal,' at every venture. 'I'm the most dangerous dude in here, and you know that and I know that,' and I think by the end of the film we come to an understanding about that as well. We do have completely different views as well, and what's quite nice is that those scenes don't come to a nice reconciliation at the end. They're left, so the tension carries on through the movie.

Michael Fassbender (Erik Lehnsherr/Magneto):

At the start of the movie we get introduced to Erik as a boy. We start in the concentration camps with him and it cuts to 20 years later and it's the early 60s and it's Erik as a grown man. He's on a quest to get Sebastian Shaw, played by Kevin Bacon. Shaw had him in these concentration camps - and as we know the Nazis were doing lots of experimentation with all sorts of things like measuring skull size and brain size and running experiments on human beings, essentially. Shaw is trying to unleash this power in Magneto - he's recognised that he can manipulate metal - and so we catch up with Erik on a quest to basically hunt Shaw down.

» Reacties [1]

Auteur: Tim Lommerse op woensdag 20 april 2011 om 14:09:55

Twee nieuwe posters voor X-Men: First Class

Coming Soon 20th Century Fox heeft twee nieuwe posters vrijgegeven voor X-Men: First Class die je hieronder kunt bekijken:» Reacties [3]

Auteur: Darja Hardenveld op dinsdag 19 april 2011 om 19:15:12

Nieuwe foto voor Mystique uit X-Men: First Class

Coming Soon Op 2 juni is het zover, dan verschijnt X-Men: First Class op het witte doek in Nederland. Wat zal regisseur Matthew Vaughn (Kick-Ass, Stardust) voor ons in petto hebben? Om de tijd te doden vind je hieronder een nieuwe foto van Mystique, gespeeld door Jennifer Lawrence (Winter's Bone, The Beaver).

[center/]

» Reacties [3]

Auteur: Tim Lommerse op maandag 18 april 2011 om 20:52:06

Nieuwe foto uit X-Men: First Class

Collider Via Entertainment Weekly is een nieuwe foto verschenen van X-Men: First Class. Hierop zien we Magneto (Michael Fassbender) in actie. Professor X (James McAvoy) kijkt geïnteresseerd toe. X-Men: First Class verschijnt op 2 juni.

» Reacties [1]

Auteur: Tim Lommerse op woensdag 23 maart 2011 om 19:03:14

Nieuwe foto van X-Men: First Class

Coming Soon Deze nieuwe foto uit X-Men: First Class werd vrijgegeven door 20th Century Fox. Te zien zijn Nicholas Hoult als Hank McCoy/Beast en Jennifer Lawrence als Raven Darkholme/Mystique. De foto is afkomstig van de officiële Facebook pagina van de film.

X-Men: First Class verschijnt op 3 juni 2011 in de Nederlandse bioscopen.

» Reacties [0]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 16 maart 2011 om 09:31:17

Nieuwe trailer van X-Men: First Class

Comicbook Movie Goed nieuws voor alle fans van X-Men: First Class, want er is weer een nieuwe trailer opgedoken met wat bekende beelden en volledig nieuw materiaal. Het is wel een Russische versie die zijn weg naar het internet heeft gevonden, dus voor een Engelstalige HD-versie moeten we nog even geduld hebben. Maar we willen jullie de beelden zeker niet onthouden, dus kijk en geniet vast mee met onderstaande trailer.

Voor de volledigheid is er een (vrije) vertaling van de Russische tekst en audio onder toegevoegd.Title: “Before he was Professor X, he was called Charles”
Title: “Before he was Magneto, he was called Erik”
Xavier: “Hi, my name is Charles Xavier”
Magneto (raising drink): “Here’s to you”
Title: “They were friends” - “One hoped for peace” - “The other was defined by pain” - “Their unique abilities made them different”
Xavier to Magneto: “There is more than you know inside you, more than pain and fury”
Title: “But fate will make them into comrades”
Xavier to Magneto: “You have kindness in you, you can control this, you have strength inside that no one else does. Not even me”
Magneto: “Tomorrow people will know that mutants exist”
Title: “Find out about the beginning of the truth”
Xavier to Magneto: “We can become better”
Magneto to Xavier: “We already are”
Title: “Which will decide our world”
Xavier to Magneto: “Listen to me carefully my friend, killing will not bring you peace”
Magneto to Xavier: “Peace is not my goal”

» Reacties [2]

Auteur: Tim Lommerse op vrijdag 11 maart 2011 om 09:35:51

Nieuwe afbeelding voor X-Men: First Class

Total Film De release van X-Men: First Class nadert met rasse schreden. Niet zo gek dus ook dat we de film de laatste tijd erg vaak in de publiciteit treffen. Kort na elkaar verschenen er al twee setjes posters - waarvan de een met een betere ontvangst dan de ander - en nu hebben we ook een nieuwe afbeelding voor je.

Deze foto werd vrijgegeven via de officiële Facebook-pagina van de film en toont Havoc (Lucas Till) in een zee van vlammen. Dit is weer eens wat anders dan het materiaal dat we tot nog toe te zien kregen, waar het accent telkens lag op de bekende karakters in hun jonge jaren.

Welke scène dit is? Daar kunnen we kort over zijn. We hebben geen flauw idee.X-Men: First Class verschijnt op 3 juni in de Nederlandse bioscopen.

» Reacties [0]

Auteur: Tim Lommerse op woensdag 9 maart 2011 om 12:37:51

Nieuwe posters voor X-Men: First Class

/Film De eerste posters die van X-Men: First Class werden vrijgegeven waren veelbelovend. Voor wie ze gemist heeft, we zullen ze hieronder nog een keer tonen, om het contrast aan te geven met het op zijn zachtst gezegd teleurstellende nieuwe materiaal.

Marvel ijkt wel erg graag vernieuwend te willen zijn met de posters die worden gemaakt voor X-Men: First Class. Bij de eerste set pakte dat goed uit, maar nu wordt er jammerlijk gefaald. De posters lijken vooral te struikelen over het feit dat de gezichten van de hoofdrolspelers er kennelijk koste wat kost in voor moeten komen.

Zoals beloofd dus nog een keertje de oude posters, om de nare bijsmaak van die hierboven weg te spoelen zullen we maar zeggen.» Reacties [3]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 2 maart 2011 om 20:44:57

Nieuwe foto toont de Hellfire Club van X-Men: First Class

Coming Soon Er is weer een nieuwe foto van X-Men: First Class naar buiten gebracht en deze keer is het de beurt aan de beruchte Hellfire Club. Op de foto zien we clubleider Sebastian Shaw (Kevin Bacon) en Emma Frost (January Jones), in dit stijlvolle hoofdkwartier van de slechteriken.

De Hellfire Club stamt af uit X-Men: The Animated Series, al werd het vanwege de controversiële naam "hellfire" ook wel de Inner Circle Club genoemd. Leden van de club zijn onder meer Sebastian Shaw, Emma Frost, Jason Wyngarde, Donald Pierce en Harry Leland. Dit groepje villains had ooit het idee om X-Men Jean Grey te controleren, maar de poging om haar te hersenspoelen resulteerde in het vrijlaten van Dark Phoenix. Of een deel van dit verhaal ook in X-Men: First Class verwerkt zal zijn, is nog onbekend.

» Reacties [5]

Auteur: Tim Lommerse op dinsdag 1 maart 2011 om 14:59:35

Fraaie character posters voor X-Men: First Class

Total Film De twee stilistisch uitbundige posters van X-Men: First Class tonen Professor X en Magneto, zoals ze ooit waren voordat ze uitgroeiden tot de mutanten die we kennen uit de recente X-Men franchise. Eigenlijk gaat het hier dan ook niet om karakterposters van Professor X en Magneto, maar van Charles Xavier en Erik Lehnsherr.

X-Men: First Class draait om deze twee jonge mannen, in de periode dat zij voor het eerst hun speciale krachten ontdekken en er mee om leren te gaan. In het begin zijn ze nog vrienden en strijden ze samen. First Class verheldert het einde van die vriendschap en het begin van de strijd tussen beide kampen, zoals te zien in de andere X-Men films.

Hieronder zie je beide posters. Let vooral ook op de weerspiegeling van beiden in het water aan hun voeten.» Reacties [4]

Auteur: Tim Lommerse op zaterdag 26 februari 2011 om 11:10:04

Nicholas Hoult over zijn rol als Beast in X-Men: First Class

Screen Rant Het enthousiasme voor X-Men: First Class, de prequel op de voorafgaande films, is flink gestegen na het vrijkomen van de eerste trailer. Na The Last Stand waren fans vaak nogal teleurgesteld. Nicholas Hoult vertelt hoe hij zijn vertolking van karakter Beast in ieder geval tot een groter succes hoopt te maken.

Hoult heeft het over een Jeckyll en Hyde motief wanneer hij zijn alter ego in de film analyseert: aan de ene kant een normale, intelligente kant die graag normaal wil zijn en er bij wil horen. Daartegenover staat een duisterder kant. Hoult:

He’s very intelligent, obviously, and creates great inventions. But there’s also this side of him where you have this conflict of wanting to be normal and wanting to fit in… And then there’s also the side, once he becomes the Beast. There’s a Jeckyll and Hyde aspect, where he’s scared of what he’s capable of.
In ['X-Men: The Last Stand'], Beast was a politician, and he’s been in this place for a long time. In ['X-Men: First Class'] he’s young and he’s a scientist. And when he changes, that comes with quite a bit of anger and embarrassment.

Wat betreft de link naar James Bond waar we al even over hintten, Hoult geeft toe dat hij eerst zijn bedenkingen had over die insteek bij het filmen van een X-Men film. Maar daarover is hij van gedachten veranderd:

The Bond thing is a good idea. ['First Class' is] definitely not ‘A-Team’. It’s a film that has its background in the great era of the 1960s. There is drama, and there are thriller aspects. It’s character-driven by Magneto and Xavier, because it’s about their relationship. It’s epic, but told with the characters in mind.


» Reacties [1]

Auteur: Michiel Brunsveld op zondag 13 februari 2011 om 11:25:40

Michael Fassbender over zijn rol als Magneto in X-Men: First Class

Super Hero Hype Onlangs verscheen de spectaculaire teaser trailer van X-Men: First Class, tot groot genoegen van veel fans. Weinig acteurs hadden gerekend op zoveel enthousiasme op basis van een trailer, waardoor het voor Michael Fassbender als een verrassing kwam dat hij dit weekend op zoveel websites te zien was in zijn rol als Magneto.

Tijdens een recent interview vertelde Fassbender wat meer over zijn interpretatie van het personage Erik Lehnsherr alias Magneto. In de vorige X-Men films werd deze rol nog vertolkt door Ian McKellen, dus dat is een behoorlijke voorganger om mee af te rekenen. Toch laat Fassbender weten dat hij voor een volledig eigen interpretatie van Magneto is gegaan en niet heeft gekeken naar het werk van McKellen. Hij vertelde vooral naar het materiaal uit de comics te hebben gekeken:

"I haven't based it on him at all actually, and I hope the fans aren't going to be disappointed by that, because I know he's rated as #1 comic villain, well he's up there anyway. I just tried to steep myself in the source material, the comic books, and there's so much. He's such a fascinating guy, and how he becomes Magneto is a really interesting journey."

» Reacties [2]

Auteur: Michiel Brunsveld op donderdag 10 februari 2011 om 09:00:29

Eerste trailer X-Men: First Class in aantocht

Facebook Goed nieuws voor alle fans van X-Men: First Class, want 20th Century Fox heeft laten weten dat we niet lang meer hoeven te wachten op de eerste beelden van de film. De officiële trailer zal later vandaag worden gepost op de X-Men Movies Facebook-pagina.

Om alvast in de stemming te komen, heeft Entertainment Weekly alvast een teaser afbeelding van de trailer gepost.

» Reacties [4]

Auteur: Michiel Brunsveld op donderdag 20 januari 2011 om 10:20:46

Nieuwe foto's van X-Men: First Class uitgebracht

Screen Rant Heb je nog de zwaar gephotoshopte foto van X-Men: First Class voor ogen? Vergeet die dan maar meteen weer, want er zijn nu wat echte afbeeldingen vrijgegeven. Naast wat foto's van de hoofdrolspelers is er ook een eerste teaser poster uitgebracht en zien we betere afbeeldingen van de 'nieuwe' Magneto en Professor X.
» Reacties [11]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 19 januari 2011 om 11:12:23

Eerste afbeelding van X-Men: First Class opgedoken

Coming Soon Het aantal primeurs, first looks en nieuwe beelden houdt maar niet op vandaag. Nu is het tijd voor de nieuwe X-Men van X-Men: First Class om zich voor het eerst te presenteren op een mooie afbeelding. Officieel is deze afbeelding nog niet vrijgegeven, maar dit zal niet lang op zich laten wachten.

Voor de liefhebber is er nog een uitgebreid interview met Michael Fassbender te lezen op EMSN. Hij speelt in First Class de rol van Magneto, waar deze rol in de laatste X-Men films nog door Ian McKellen werd gespeeld.

» Reacties [13]

Auteur: Darja Hardenveld op dinsdag 28 december 2010 om 08:07:03

2011 Fast Forward: X-Men First ClassWat is het?
In de afgelopen jaren hebben we al diverse X-Men films de revue zien passeren, maar nooit was er een film die ons terugbracht naar de tijd dat professor X en Magneto nog jong waren. De bestaande films laten ons weten dat ze ooit vrienden waren, maar wat is er dan gebeurd? In X-Men: First Class zal deze vraag beantwoord worden, want deze X-Men film gaat terug in de tijd.

De film speelt zich af in de jaren zestig van de twintigste eeuw en laat zien hoe professor X (Charles Xavier) en Magneto (Erik Lensherr) elkaar leren kunnen en bevriend raken. In deze tijd leren ze tevens hun onmenselijke mutantenkrachten kennen. Wanneer zich een zeer groot gevaar met de naam Armageddon voordoet, trekken de vrienden samen met andere mutanten ten strijde. Gedurende deze strijd blijkt dat de visies van professor X en Magneto niet langer verenigbaar zijn en zo slaat hun vriendschap om in ware vijandschap.

Wie werken er aan mee?
Omdat deze film zich diverse jaren eerder afspeelt dan de X-men films die we tot nu toe kennen, zullen vanzelfsprekend ook de acteurs, en daarmee de karakters, er jonger uitzien. Magneto alias Erik Lensherr zal worden gespeeld door Michael Fassbender (Inglourious Basterds). James McAvoy zal de rol van professor X alias Charles Xavier op zich nemen. McAvoy is ondermeer bekend van zijn rollen in The Last King Of Scotland en The Chronicles of Narnia.

Ook in deze X-Men film zullen bekende namen van andere mutanten voorbij komen. Denk bijvoorbeeld aan Mystique, gespeeld door Jennifer Lawrence, of Dr. Moira MacTaggert, gespeeld door Rose Byrne. Ook gerenommeerd acteur Kevin Bacon speelt mee in deze film. Hij zal de rol van de schurk Sebastian Shaw op zich nemen.

De regisseur van X-Men: First Class is Matthew Vaughn. Vaughn heeft als regisseur al diverse grote titels op zijn naam staan, zoals Snatch, Stardust en Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Wat hebben er van gezien/gehoord?
Het was niet altijd duidelijk dat Matthew Vaughn deze X-Men film zou regisseren. Al eerder was deze taak vergeven aan Bryan Singer (X2). Alleen hij was op dat moment ook verbonden aan een andere film. Fox Studios wilde echter niet langer wachten met de productie en is vervolgens op zoek gegaan naar een nieuwe regisseur. De keuze viel uiteindelijk op Vaughn en zodoende is Singer nu de filmproducent.

Wat betreft het verhaal bestaan er speculaties over wat het ‘gevaar’ Armageddon nu inhoudt. Gaat het hier om Armageddon: het einde van de wereld, of zien we het karakter Armageddon terugkomen in deze film. Wie zal het zeggen? X- Men: First Class verschijnt 3 juni 2011 op het witte doek.

Wat vinden we er van?
Afgaande op de vorige X-Men films, zal ook deze een topper worden. In elk geval financieel gezien, dankzij de vele fans. Het is interessant om te weten te komen waar het mis is gegaan in de vriendschap tussen professor X en Magneto. In plaats van verder te gaan in het verhaal, gaan we nu een stapje terug en zal het verhaal in zijn algemeenheid meer 'body' krijgen. Dit is wat ons betreft een goede zet. Natuurlijk kan je door de voorgaande films enigszins inschatten hoe de film zal worden, maar dat mag wat ons betreft geen probleem opleveren. Ook X-Men: First Class zal waarschijnlijk garant staan voor een stevig stukje kijkplezier.

» Reacties [3]

Auteur: Michiel Brunsveld op vrijdag 10 december 2010 om 13:48:26

Eerste setfoto's van X-Men: First Class tonen de Blackbird Jet

Screen Rant De opnames van X-Men: First Class zijn inmiddels in volle gang, al weet men alles nog behoorlijk goed geheim te houden. Toch zijn er nu wat foto's opgedoken van de set, waarop de typische Blackbird Jet van de X-Men te zien is.

Let wel op: de foto's kunnen als kleine spoiler beschouwd worden!

We zien het vliegtuig in wat losse stukken liggen. Dit kan enerzijds betekenen dat men alles nog aan het opbouwen is, al wordt er ook gespeculeerd dat de Blackbird misschien wel een keer in de film zal crashen. Laat het gokken maar beginnen en bekijk ook zeker even onderstaande foto's.

» Reacties [1]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 3 november 2010 om 00:01:50

Geen plek voor Wolverine in X-Men: First Class

/Film Het gerucht deed de laatste tijd de ronde dat Wolverine, gespeeld door Hugh Jackman, een cameo zou krijgen in X-Men: First Class. Daarnaast beweerden sommige mensen dat ze Jackman zelfs gezien zouden hebben bij de set waar X-Men: First Class momenteel wordt opgenomen. Producer Bryan Singer heeft echter snel een einde gemaakt aan dit gerucht.

Singer liet duidelijk weten dat Wolverine momenteel eigen films heeft en dat X-Men: First Class juist een ideale kans is voor nieuwe mutanten en een nieuwe kijk op het X-Men universum. Hij vertelde:

"It takes place in the early 60s and it incorporates some characters I was able to bring back in time that are familiar, as well as some new characters, new mutants… Also, there’s a new villain component, a really cool villain and villain group… It’s a really cool and fun story. It will be the first Silver Age Marvel movie.

We’ve set First Class in a time when the X-Men were conceived in the early 60s, up against political events that were happening – the early civil rights movement – and we have these kinds of events at a time when the world didn’t know mutants existed."

» Reacties [4]

Auteur: Michiel Brunsveld op maandag 25 oktober 2010 om 19:45:34

Actrice vertelt meer over haar rol als Mystique in X-Men: First Class

Coming Soon Actrice Jennifer Lawrence heeft tijdens een recent interview wat meer onthuld over haar rol als Mystique in de aankomende film X-Men: First Class van regisseur Matthew Vaughn (Layer Cake, Kick-Ass). Volgens Lawrence is ze slechts in 10 procent van haar speeltijd in beeld als Mystique en speelt ze dus voor het grootste gedeelte als het personage dat schuil gaat achter de blauwe gedaanteverandering.

Toch wordt er veel tijd besteed aan Mystique, want de mensen van de make-up schijnen ongeveer zes uur bezig te zijn om Lawrence te transformeren in Mystique. Toch moeten we waarschijnlijk nog een tijdje wachten op de eerste beelden van de 'nieuwe' Mystique in X-Men: First Class, want men is van plan om dit nog geheim te houden tot vlak voor de release van de film.


Links: Jennifer Lawrence. Rechts: Rebecca Romijn als Mystique in de laatste X-Men films.


X-Men: First Class vertelt het epische begin van de beroemde X-Men saga. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr door het leven gingen als Professor X en Magneto, waren ze twee jonge mannen die hun bijzondere krachten voor het eerst ontdekten. Voordat ze elkaars vijand werden, werkten ze als beste vrienden samen, met andere mutanten, om de grootste bedreiging van de wereld te stoppen. Tijdens deze strijd ontstaat de barst in hun vriendschap, wat de aanleiding vormt voor de eindeloze strijd tussen Magneto's volgelingen en de X-Men van Professor X.

» Reacties [6]

Auteur: Michiel Brunsveld op zondag 15 augustus 2010 om 15:37:12

Jason Flemyng voegt zich bij cast van X-Men: First Class

Coming Soon Tijdens de MovieCon III in Londen is weer wat nieuws aan het licht gekomen omtrent de cast van X-Men: First Class. Het blijkt namelijk dat Azazel, de vader van Nightcrawler, zijn opwachting in de film zal maken en deze rol zal vertolkt worden door Jason Flemyng. Flemyng was onlangs nog te zien als Calibos in Clash of the Titans en hij had ook nog een kleine rol in Kick-Ass.

Azazel is een 'teleporter' mutant en verscheen voor het eerst in "Uncanny X-Men" #428 in een verhaallijn genaamd The Draco, waarin we leerden dat Kurt Wagner alias Nighcrawler de zoon was van de leider van een oud mutantenras. Deze mutanten zien eruit als demonen en hebben dus de gave om teleportatie te gebruiken.

X-Men: First Class moet in de zomer van 2011 verschijnen en wordt geregisseerd door Matthew Vaughn (Kick-Ass). Aan de film werken diverse grote namen mee, zoals Kevin Bacon, Michael Fassbender en James McAvoy.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 9 juli 2010 om 02:19:09

Beast en Banshee melden zich voor X-men: First Class

SuperHeroHype Nog minder dan een jaar wachten en dan zal in juni van 2011 een nieuwe spin-off van het X-Men-universum verschijnen in de vorm van X-Men: First Class. In de film volgen we Charles Xavier en Eric Lensherr (Magneto) toen ze nog vrienden waren. Xavier start zijn school voor mutanten als er een conflict ontstaat met zijn vriend Magneto, waardoor de boel ontspoort. Reden genoeg voor lekkere actie dus en wij bij MoviesNET hopen daarnaast op een lekker verhaal zoals we dat in de eerste twee X-Men-films konden beleven.

Deze week is bevestigd dat zowel Nicholas Hoult en Caleb Landry Jones zich bij de crew zullen voegen. Zij zullen respectievelijk de rollen van Banshee en Beast op zich nemen. Hoult speelde onder andere in The Weather Man en Jones zat in The Last Exorcism. Naast de nieuwe jongens waren James McAvoy, Michael Fassbender en Alice Eve al bekend als Charlies Xavier, Erik Lensher en Emma Frost. Laatstgenoemde zagen we al eerder in X-Men Origens: Wolverine.

Voor de mensen die de helden nog niet kennen, hieronder zien we boven Banshee en onder Beast.

» Reacties [2]

MN Kalender: Juli 2015
Nieuwe vacature: Enthousiaste redacteur gezocht
Redirect Twitter
Redirect Facebook

Nu in de bioscoop

Chef 04 september 2015
Hitman: Agent 47 03 september 2015
Knock Knock 03 september 2015
Masterminds 03 september 2015
Ricki and the Flash 03 september 2015
Straight Outta Compton 03 september 2015
Aloha 27 augustus 2015
American Ultra 27 augustus 2015
Trainwreck 27 augustus 2015

Films met beste MoviesNET score

American Sniper
MoviesNET score:
Django Unchained
MoviesNET score:
Gone Girl
MoviesNET score:
Inception
MoviesNET score:
Interstellar
MoviesNET score:
Still Alice
MoviesNET score:
The King's Speech
MoviesNET score:
Whiplash
MoviesNET score:
22 Jump Street
MoviesNET score:
Avengers: Age of Ultron
MoviesNET score: